ArtVinyl


En av sakerna som gör vinylsamlande intressant är omslagen. För visst är det så att ett snyggt omslag ibland kan vara avgörande om man köper en skiva eller inte.

Det kan också vara så att man köper en skiva enbart på grund av omslaget. Särskilt om man kan hänga det som en tavla på väggen. Själv köpte jag nyligen en skiva med Lasse O' Månsson enbart på grund av omslaget som var målat av Hans Arnold.


Är man intresserad av att använda sina skivor som konst kan jag rekomendera ArtVinyl. Det är ramar anpassade för 12" omslag. De är konstruerade så att de är väldigt lätta att öppna och tröttnar man på ett omslag är det hur enkelt som helt att byta till ett annat. De gör heller ingen som helst åverkan på oskivorna.

Ramarna finns i färgerna vitt och svart. Jag köpte ett tre-pack för 995 kronor på Bagaren & Kocken i Göteborg.
http://www.bagarenochkocken.se/shop/


http://www.artvinyl.se/


Kommentarer
Postat av: Mats Widholm

TjenaJag försöker sälja mina vinylskivor på egen hand och kom över din bloggsida. Jag hoppas att det är ok att fråga dig angående var jag kan få information om värdet på mina a.o.r/melodisk hårdrock? Har läst och kollat record collector 2009problemet är att det är mest brittiska utgåvor jag har väldigt mycket amerikanskt, tyskt och svenskt.

Var kan jag hitta värderingsinformation om detta?

m.v.h. Mats Widholm

2010-05-04 @ 12:42:34
URL: http://widholm.bloggproffs.se
Postat av: Z68

Har tittat på de där ramarna, men tycker det borde gå att hitta billigare. Vet du om nån "billig-kedja" typ Rusta, Ikea, Clas Ohlson har börjat med sånna än...?

2010-09-24 @ 13:37:32
URL: http://backinblack.bloggplatsen.se/
Postat av: Vinyljakten

Svar till Z68.

Var ett tag sedan jag köpte mina tavelramar så har inte kollat på sistone. När det var aktuellt var Bagaren & Kockens trepack det billigaste alternativet.Svar till Mats.

Kolla marknaden på Discogs. Säljpriset där kan vara en indikation. Dock brukar Discogspriset vara lite dyrare än exempelvis Tradera. Självklart kan man också jämföra med Tradera och Ebay-priser, men chansen är större att hitta specifika skivor på Discogs.

2010-10-01 @ 00:08:39
URL: http://vinyljakten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0